SEB píše:
v textech plných školáckých chyb?
Myslíš gramatické chyby? Nebo snad stylistický nonsense? Obojího je tu dostatek (zvláště ve starších článcích).
SEB píše:
Vypadá to promyšleně, ale jaké má ICAENEL základy? Pro jaký typ hry a hráčů je vytvářen? Jaká má být atmosféra a co se v něm vlastně děje?
Stala se mi taková ostudnost, že jsem v konceptu světa v začátcích opomněl záživně zodpovědět tyto mandatorní otázky (prostě z nich sešlo, že se "vyřeší samy").
Prvně ze všeho koukni na
tohle.
V současnosti je atmosféra a la "generic fantasy" a děje spějí ke světovému blahobytu. Ani s jedním nejsem spokojen.
Ano, bude se drasticky předělávat - staré články budou přepsány ... ony trapné světoblahobyty budou smeteny do utopických/únikových představ minulosti, světem se budou prohánět zrůdnosti. Tím, čím by Icaenel měl být (a dnes není) bych nazval postapokalyptickou fantasy. Úlomky myšlenek, na které příjde, jsem
popsal zde.
Je toho spousta práce, vyžadujíc moc moc energie. Vzhledem k tomu, že zkouškové je za rohem, atp ... se předělávek dočkáme nejdříve v únoru.
Jediné "krásy", které naskrz zimou mohu přislíbit, jsou ručně kreslené, veskrze originální abecedy :)